WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

KONE k epidemii koronaviru

Dopad pandemie koronaviru na činnost KONE, a.s.

Publikováno 03.18.2020

Naší prioritou je zajistit zdraví našich zaměstnanců a minimalizovat dopad na zákazníky. Přijímáme důrazná opatření k řešení situace na lokální i celosvětové úrovni a na základě pokynů místních vlád a zdravotnických orgánů, jako je Světová zdravotnická organizace a mezinárodní SOS.

Celý náš globální dodavatelský řetězec a produktové platformy jsou klíčovými předpoklady pro zmírnění dopadů na naše zákazníky. Máme celkem 13 výrobních továren v 9 zemích a mnoho distribučních center a dodavatelů po celém světě. Využíváme náš globální dodavatelský řetězec, abychom zmírnili problémy a omezení v jednotlivých zemích.

KONE má v Lombardii 2 továrny na komponenty výtahů. V současné době jsou obě nadále funkční, jak bylo sděleno dříve. Logistika je ovlivněna omezeními pohybu osob mezi zeměmi. Doposud byl však pohyb zboží povolen.

U některých projektů může docházet k určitým zpožděním kvůli logistickým výzvám, zákazům cestování nebo z jiných důvodů mimo naši kontrolu. V těchto případech uděláme vše, co je v našich silách, abychom vás informovali o aktuálním stavu.

Společně s našimi dodavateli a subdodavateli děláme vše možné pro to, abychom zmírnili účinky koronaviru a zajistili spolehlivý servis a podporu ve všech našich oblastech (prodej nových zařízení, modernizace a servis).

Naší hlavní prioritou je zdraví našich zaměstnanců a péče o naše zákazníky a uživatele výtahů.

Víte, jak se správně chovat ve výtahu, abyste zůstali chráněni proti koronaviru vy i vaši spolucestující?

Koronavirus etiketa

Jak správně dezinfikovat výtah? Poradíme vám. Stáhněte si příručku a udržujte svůj výtah v perfektním stavu i během šíření koronaviru.